Kahve falında başın kanadığını görmek

Kahve falında başın kanadığını görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına delalettir.

Kahve falında başın kanadığını gördüyseniz:

  • Olan bitenin farkına varıp gerekli değişiklikleri yapmanız durumunda hızla geri dönüş almaya başlayacağınızdan şüpheniz olmasın.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başının kanadığını görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kanadığını görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında başın kanadığını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanat dövmesi görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı yaratık görmek işlerinin düzene gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalettir.

Kahve falında kafasının kanadığını görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, duygularının karşılıklı olacağına alamet eder.

Kahve falında bileğin kanadığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top