Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere iyi görünmeye çalışırken sizi anlayıp anlamadıklarından emin olmanız zor olabilir.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğun başını okşamak huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında birinin başını okşadığını görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek başını okşamak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında yetim başı okşamak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın başını okşamak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top