Kahve falında elmas aramak

Kahve falında elmas aramak hiç bilmediği bir işe gireceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmas aramak gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Kahve falında elmas aramak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında mor elmas görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında elmas bulduğunu görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında elmas toplamak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elmas sattığını görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah elmas görmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elmas hediye almak Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında büyük elmas görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top