Kahve falında mor elmas görmek

Kahve falında mor elmas görmek ticarette başarılı olacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, düzenin kurulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, gamsız bir hayat süreceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor elmas gördüyseniz:

  • Yemek ya da içki konularında da abartılı davranışlarınız olabilir.

Kahve falında mor elmas görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında elmas kolye görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elmas yakut görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kara elmas görmek heveslerin söneceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında büyük elmas bulmak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında cennet elması toplamak esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elmas topladığını görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden elmas almak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top