Kahve falında elmas toplamak

Kahve falında elmas toplamak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında elmas toplamak gördüyseniz:

  • Seyahat planları özel yaşamınızda tavır değişikliklerine neden olabilir.

Kahve falında cennet elması toplamak onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yer elması toplamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elmas topladığını görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Kahve falında denizden elmas toplamak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elmas toplamak para ve makam sahibi olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden elmas toplamak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennet elması ağacı görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine delalettir.

Kahve falında yer elması görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top