Kahve falında elma ve kiraz görmek

Kahve falında elma ve kiraz görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işlerinin yarıda kalacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında elma ve kiraz gördüyseniz:

  • Rekabetten veya mücadele gerektiren işlerden kaçmamanız ya da yeteneklerinizi gösterebileceğiniz yerlere ziyaretler ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında kiraz ve elma görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işarettir.

Kahve falında elma ve kiraz görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz elma görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma kiraz görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalda kiraz yemek kişinin ağız tadına kavuşacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına inanılır.

Kahve falında vişne kiraz yemek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, iş ve mekan değiştireceğine delalettir.

Kahve falında mevsim dışında kiraz görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine alamet eder.

Kahve falında kiraz koparmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top