Kahve falında kiraz elma görmek

Kahve falında kiraz elma görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalettir.

Kahve falında kiraz elma gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında elma kiraz görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında elma ve kiraz görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, bir fitne çıkarmaya delalettir.

Kahve falında kiraz elma görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kiraz ve elma görmek mutlu ve hafif hissedeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta kırmızı kiraz görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kiraz yemek toplamak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kiraz yemek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top