Kahve falında kiraz koparmak

Kahve falında kiraz koparmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, saygı göreceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz koparmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Kahve falında kiraz yemek bedeninin şifa bulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kiraz yemek gelirinden yana memnun olacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet eder.

Kahve falında sarı kiraz görmek yoksul için zenginliğe, rahatının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salkım kiraz görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında kiraz ağacı çiçeği görmek kendisini ailesine vereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm kiraz yemek sıkılacağına ve üzüleceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kızılcık kirazı görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında napolyon kiraz görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top