Kahve falında ellerde yara görmek

Kahve falında ellerde yara görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellerde yara gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen veya yavaşlatan ilişkilerinizde gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sağ elinin yaralandığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin yaralandığını görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini yara görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bileğinde yara görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde yara olduğunu görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eli yüzü yara görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kurulu düzenin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elin içinde yara görmek işlerini toparlayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin yara olduğunu görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top