Kahve falında annenin dişlerini görmek

Kahve falında annenin dişlerini görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin dişlerini gördüyseniz:

  • Biraz içine kapanık yapıda olabilirsiniz.

Kahve falında anneyi dişsiz görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin dişlerini görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annenin dişlerini görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bir diş sarımsak görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında dişte kıl görmek rızkının azalacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini parlatmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında dişleri olan erkek bebek görmek varolan borçların yakında ödeneceğine, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kanadığını görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top