Kahve falında dişlerini parlatmak

Kahve falında dişlerini parlatmak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine işarettir.

Kahve falında dişlerini parlatmak gördüyseniz:

  • İlginin ötesinde başka şeyler yapma fırsatınız olacak.

Kahve falında dişleri dökülmüş görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının ağzında diş görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş izi görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine delalettir.

Kahve falında diş çıkması görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin takma olduğunu görmek işlerinin bollaşacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş çekmek görmek gelirinin bir kısmı ile geleceğine, arzuların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında dişlerinin arasından et çıkarmak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top