Kahve falında dişte kıl görmek

Kahve falında dişte kıl görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dişte kıl gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Kahve falında dişte kıl görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin arasında kıl görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dişten kıl çekmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında diş arasında kıl görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dişlerinin çürük olduğunu görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, kazancın gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında diş kaldırmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında diş taşlarının döküldüğünü görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında ön diş çıktığını görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top