Kahve falında fıstıklı pasta görmek

Kahve falında fıstıklı pasta görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı pasta gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Kahve falında fıstıklı pasta görmek zengin olunacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fıstıklı pasta yemek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fıstık yemek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antep fıstığı yemek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına inanılır.

Kahve falında fıstık yemek görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuzlu fıstık yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı yemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fıstık fidanı görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top