Kahve falında tepsi pasta görmek

Kahve falında tepsi pasta görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tepsi pasta gördüyseniz:

  • Meseleyi fazla büyütmeden kapatırsanız kazançlı çıkarsınız.

Kahve falında tepside pasta görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi pasta görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, işlerinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzük tepsisi görmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında süslü tepsi görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet eder.

Kahve falında tepside yemekler görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulur.

Kahve falında tepside börek yemek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside yemek görmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında tabak tepsi görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top