Kahve falında duş görmek

Kahve falında duş görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kar elde edileceğine, başarılarını arttıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında duş gördüyseniz:

  • Plan veya düşüncelerinizi paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında sokakta duş almak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette duş almak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, korkularının yok olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kıyafetle duş almak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duş yapmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında birisiyle duş almak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, işlerinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında dışarıda duş almak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında duş yaptırmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, istediği gibi hareket edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top