Kahve falında duştan çıktığını görmek

Kahve falında duştan çıktığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duştan çıktığını gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında duştan çıktığını görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına tabir olunur.

Kahve falında duş almak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin duş aldığını görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabada duş almak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayanla duş almak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında duş yapan birini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına işaret eder.

Kahve falında duş yaptığını görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kafasının rahat olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette duş almak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top