Kahve falında bayanla duş almak

Kahve falında bayanla duş almak malında azalmaya, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bayanla duş almak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirebilecek özgüvene sahipsiniz.

Kahve falında bayanla duş almak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında duşa girdiğini görmek rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kişinin fena halde yanılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin duş aldığını görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duş yapmak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette duş almak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında duş yapan birini görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duştan çıktığını görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top