Kahve falında düşeni tutmak

Kahve falında düşeni tutmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşeni tutmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında bebek düşerken tutmak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu düşerken tutmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan düşen birini tutmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşen birini tutmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet eder.

Kahve falında düşeni tutmak hayallerin yarıda kalacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top