Kahve falında çocuğu düşerken tutmak

Kahve falında çocuğu düşerken tutmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğu düşerken tutmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz başınıza gelebilecek riskleri en aza indirmenizi sağlayacak.

Kahve falında düşen çocuğu tutmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğu düşerken tutmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, yapılan planların alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşenin elinden tutmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında düşeni tutmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine inanılır.

Kahve falında bebeği düşerken tutmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top