Kahve falında düşen birini tutmak

Kahve falında düşen birini tutmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, hayatının karışacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında düşen çocuğu tutmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına delalettir.

Kahve falında düşen bebeği tutmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşeni tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşen birini tutmak çok güzel işlere gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine yorulur.

Kahve falında birini düşerken tutmak mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına alamet eder.

Kahve falında bebeği düşerken tutmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top