Kahve falında düşen bebeği tutmak

Kahve falında düşen bebeği tutmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına delalettir.

Kahve falında düşen bebeği tutmak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında bebeği düşerken tutmak kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Kahve falında balkondan düşen bebeği tutmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, daima ona hürmet göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek düşerken tutmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında düşen bebeği tutmak helal ekmek yeneceğine, sevinçli haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, çok daha fazla adım atacağına inanılır.

Kahve falında düşenin elinden tutmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşeni tutmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan düşen birini tutmak itibarının ve makamının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top