Kahve falında düşen çocuğu tutmak

Kahve falında düşen çocuğu tutmak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında düşen çocuğu tutmak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında düşen çocuğu tutmak çok zor zamanlar yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğu düşerken tutmak en tepkedeki kimse olacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında düşenin elinden tutmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan düşen birini tutmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşeni tutmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten düşen birini tutmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bebeği düşerken tutmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen birinin elinden tutmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top