Kahve falında duş yapmak

Kahve falında duş yapmak duraklama yaşanacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında duş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda şans gerçekten yüzümüze güler.

Kahve falında duş yapmak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında soğuk duş almak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin duş aldığını görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına inanılır.

Kahve falında kalabalıkta duş almak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında camide duş almak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbiseyle duş almak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suyla duş almak bahtının ve geleceğinin açık olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top