Kahve falında elbiseyle duş almak

Kahve falında elbiseyle duş almak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kendi işini kuracağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında elbiseyle duş almak gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşinizle aranızda iyi iletişim dahi olsa zaman zaman tartışabilirsiniz.

Kahve falında elbiseyle duş almak kötü günlerini aşmayı başaracağına, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında kıyafetlerle duş almak iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette duş almak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, işlerinde bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duştan çıkmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını duş alırken görmek günahlarına tövbe edeceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin duş aldığını görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birine duş aldırmak kötü sözler duyulacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetle duş almak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top