Kahve falında kendini duşta görmek

Kahve falında kendini duşta görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, işe gösterilen ilginin artacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, hasret çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini duşta gördüyseniz:

  • Aslında profesyonel yaşamınızla ilgili hedeflerinizi veya ailenizle ilgili sorumluluklarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bayanla duş almak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birisiyle duş almak gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında duş görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta duş almak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasıyla duş almak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duş yapan birini görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duştan çıkan birini görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, Tövbe Edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin duş aldığını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top