Kahve falında dolan havuz görmek

Kahve falında dolan havuz görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Kahve falında dolan havuz gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Kahve falında dolan havuz görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, adının ülke dışında yayılacağına işarettir.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin karnını doyurmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek yiyip doymamak başarı için fırsatların artacağına, mevki edineceğine alamet eder.

Kahve falında doblo araba görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadına dogum yaptırmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolaşmış saçı açmak yenileneceğine ve can bulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın boynuna dolanmasını görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top