Kahve falında dikiş dikmeyi öğrenmek

Kahve falında dikiş dikmeyi öğrenmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş dikmeyi öğrenmek gördüyseniz:

  • Ters giden durumlara karşı B planlarına ihtiyaç var.

Kahve falında dikiş dikmeyi öğrenmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş dikmemek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dikmeye çalışmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş öğrenmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün dikiş diktiğini görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş yarası görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında dikişli yara görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top