Kahve falında dikiş dikmemek

Kahve falında dikiş dikmemek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş dikmemek gördüyseniz:

  • Hayatınızı pozitif yönde etkileyebilecek olan bazı haberler duyabilir veya bilgiler edinebilirsiniz.

Kahve falında dikiş dikmeyi öğrenmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında dikiş dikmemek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç dikmeye çalışmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş ipliği görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikişi görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, zor zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında dikiş görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top