Kahve falında dikiş yarası görmek

Kahve falında dikiş yarası görmek huşu içinde devam edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş yarası gördüyseniz:

  • İnsanların öneri veya çözümleri kendi doğrularına veya isteklerine paralel olabilir.

Kahve falında dikişli yara görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş yarası görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yara dikişi görmek falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında dikiş görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah dikiş makinası görmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş makinası almak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzde dikiş görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kazancının ve zenginliğinin artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top