Kahve falında ayağında dikiş görmek

Kahve falında ayağında dikiş görmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, verdiği sözleri tutacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında dikiş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayağına dikiş atıldığını görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında ayağında dikiş görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına dikiş atmak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karnının dikişli olduğunu görmek sıkıntılar son bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş dikeni görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında dikiş makarası görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına yorulur.

Kahve falında dikiş dikildiğini görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında elini dikişli görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, rızkın çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top