Kahve falında denizde cenaze görmek

Kahve falında denizde cenaze görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde cenaze gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde veya iş bağlantılarınızda inisiyatif kullanmaktan çekiniyorsunuz.

Kahve falında denizde cenaze görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi bir arada görmek yeni mallara kavuşacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazede olmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze evine yemek yapmak stresli bir ortama gireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir cenaze görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında evin önünde cenaze görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, çok büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze çıktığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün ve cenazeyi aynı anda görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top