Kahve falında bir cenaze görmek

Kahve falında bir cenaze görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, bunalacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir cenaze gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini düşünüyorsanız, gaza basmaktan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında kendi cenaze namazını kıldığını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında cenazede bulunmak yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, iyilik bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze dua etmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, nefsine uyacağına inanılır.

Kahve falında anne cenazesi görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bol nimete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cenazeyi canlı görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kızının cenazesini görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenazeye gittiğini görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının cenazesini görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top