Kahve falında cenazede olmak

Kahve falında cenazede olmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında cenazede olmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şehid cenazesi görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında cenaze katılmak hırpalanacağına, darp edileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askeri cenaze görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin cenaze namazını kılmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek cenazesi yıkamak elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi cenaze görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında cenazenin gittiğini görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top