Kahve falında denizde büyük taşlar görmek

Kahve falında denizde büyük taşlar görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işarettir.

Kahve falında denizde büyük taşlar gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Kahve falında denizde büyük taşlar görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük kaya taş çakıl görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük taş ev görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında büyük taş görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük taşlar görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, verilen  sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak çok büyük çalışmalara girileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir taş görmek kişinin afiyette olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top