Kahve falında büyük taşlar görmek

Kahve falında büyük taşlar görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük taşlar gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında denizde büyük taşlar görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük taşlı yüzük takmak ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, para sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük taş görmek evliliğinde mutlu olacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza tabir olunur.

Kahve falında büyük taş ev görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz büyük taş görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir taş görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak işlerin ters gideceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top