Kahve falında büyük taş ev görmek

Kahve falında büyük taş ev görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, yanlış işler yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında büyük taş ev gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Kahve falında büyük taş ev görmek saygınlığını yitireceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük taş atmak zor zamanların biteceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz büyük taş görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük taş taşımak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük taş kaldırmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük taş yuvarlamak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük bir taş görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında büyük beyaz taş görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, maddi kayıpların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top