Kahve falında deniz olmayan yerde deniz görmek

Kahve falında deniz olmayan yerde deniz görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, hasret içinde kalacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz olmayan yerde deniz gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Kahve falında deniz olmayan yerde deniz görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Kahve falında olmayan bir yerde deniz görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denizi görmek güzel bir döneme girileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize atlamak dönülmez yollara gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden deniz görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top