Kahve falında olmayan bir yerde deniz görmek

Kahve falında olmayan bir yerde deniz görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında olmayan bir yerde deniz gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmayan bir yerde deniz görmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denizi görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak çok zor şeylerle karşılaşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden deniz görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında deniz olmayan yerde deniz görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denizi görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top