Kahve falında yüksek yerden denizi görmek

Kahve falında yüksek yerden denizi görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, aniden evlilik kararı alacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denizi gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında yüksek yerden denize düşmek illet hastalıklara tutulmayacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden deniz görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden deniz görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bi yerden denize atlamak maddi konuların çözüme kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerden denize atlamak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden denize bakmak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden denize bakmak yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top