Kahve falında dalından karpuz koparmak

Kahve falında dalından karpuz koparmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hem ün sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dalından karpuz koparmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da iş birlikleriniz diğerinden daha karlı olabilir.

Kahve falında karpuzu dalında görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında karpuz görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından karpuz koparmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mevsim dışı karpuz görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta karpuz görmek kara ve yaslı günler geçireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında karpuz satıcısı görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çok karpuz görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında karpuz kırılması görmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top