Kahve falında çok karpuz görmek

Kahve falında çok karpuz görmek kalp kırıklığı olacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin düzgün gideceğine delalettir.

Kahve falında çok karpuz gördüyseniz:

  • Bazı konularda sadece deneme amaçlı ya da iddialara istinaden girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında karpuz dilmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hayatının karışacağına işarettir.

Kahve falında karpuz yerken görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında olmamış karpuz yemek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan karpuz toplamak rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında büyük karpuz kesmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz dilimi yemek kazanç kapılarının açılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kamyon karpuz görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle karpuz yemek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top