Kahve falında mezarlıkta karpuz görmek

Kahve falında mezarlıkta karpuz görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta karpuz gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Kahve falında mezarlıkta karpuz görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz bostanı görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında çürük karpuz görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz içi görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve karpuz getirmek büyük problemler yaşanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Kahve falında karpuzun çatladığını görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında acı karpuz yemek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, işlerin devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kavun karpuz dağıtmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, aç kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top