Kahve falında cüzdanını aramak

Kahve falında cüzdanını aramak ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanını aramak gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında nüfus cüzdanı aramak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanını aramak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdan aramak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında cüzdanında çok para görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, alışveriş yapacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanda yüzük görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdan karıştırmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulur.

Kahve falında cüzdanın çalınmasını görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çanta cüzdan kaybetmek büyük borçlar alınacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top