Kahve falında cüzdan aramak

Kahve falında cüzdan aramak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayıflanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, içebileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında cüzdan aramak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın her alanda sizi en iyi şekilde desteklediğine tanık olabilirsiniz.

Kahve falında cüzdan aramak geçineceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cüzdanını aramak imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında nüfus cüzdanı aramak işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, emrinde insan çalıştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil cüzdan görmek fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında telefon ve cüzdan kaybetmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdandan para çalmak kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan yıkamak deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir cüzdan görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işini kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top