Kahve falında cüzdanda yüzük görmek

Kahve falında cüzdanda yüzük görmek başarısızlıklara düşeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kendisine şifa olacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında cüzdanda yüzük gördüyseniz:

  • Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Kahve falında cüzdanda yüzük görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdan aramak onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine inanılır.

Kahve falında para cüzdanını çaldırmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banka cüzdanı görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye cüzdan görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak cüzdan görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek nüfus cüzdanı görmek kısmetlerinden olacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdanda çok para görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top