Kahve falında yeşil cüzdan görmek

Kahve falında yeşil cüzdan görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, iç sıkıntısına, dilediği gibi harcama yapacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, işlerin kapanacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil cüzdan gördüyseniz:

  • Belli planlarınız, işleriniz veya düzenlemeler bazı değişiklikler ya da son dokunuşlar istiyor olabilir.

Kahve falında yeşil cüzdan görmek ağzının tadının bozulacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil cüzdan almak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında parayı cüzdana koymak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanını düşürmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybedilen cüzdanı bulmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz cüzdan görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, hatalı yollara sapılacağına işarettir.

Kahve falında cüzdan bulup sahibine vermek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına inanılır.

Kahve falında cüzdandan para çalmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top