Kahve falında çorap atmak

Kahve falında çorap atmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hayallerinin gerçek olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına inanılır.

Kahve falında çorap atmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında çorabı çöpe atmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında çorap atmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında farklı renk çorap giymek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, para sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap eşlemek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, elin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çorapsız ayak görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işaret eder.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına çorap görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap teki görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top