Kahve falında başkasına çorap görmek

Kahve falında başkasına çorap görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kararlar alacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet eder.

Kahve falında başkasına çorap gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında bayan çorabı giymek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz çoraplar görmek yeni bir ev alınacağına, zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çorap aldığını görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında soket çorap görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap delik görmek kendi çok iyi hissedeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında anneye çorap giydirmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çorabı delik görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekten çorap almak kazancının ve zenginliğinin artacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top