Kahve falında kule yıkılması görmek

Kahve falında kule yıkılması görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, onların kıymetini bileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında kule yıkılması gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Kahve falında yıkılan kule görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, işinin ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kule yıkılması görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına yorulur.

Kahve falında saat kulesi görmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kule vinç görmek iş hayatında zarar edileceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında demir kule görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek kule görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında galata kulesini görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kuleden inmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sayılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top