Kahve falında çocuğunun idrarını görmek

Kahve falında çocuğunun idrarını görmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, yeni bir ortama gireceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun idrarını gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Kahve falında çocuğunun idrar yaptığını görmek ele güne muhtaç olacağına, can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun idrarını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun idrar yaptığını görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrardan kan gelmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında eşinin idrarını görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını idrar yaparken görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya idrar yapmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Kahve falında koyu renk idrar yapmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top